USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Іваничах 3-річна дитина потрапила під колеса авто: у неї – перелом стегна. Оновлено

21 Липня 2021 21:08
21 липня близько 17:30 в Іваничах трапилася ДТП. Під колеса автівки потрапила 3-річна дитина.

Аварія сталася на вулиці 8-го Березня. Як розповідають очевидці, автомобіль збив дитину, яка раптово вибігла на дорогу, пише Буг.

За словами свідків, 3-річна дитина з'явилась посеред вулиці неочікувано – вискочила з-за фури. Тому водій не встиг загальмувати.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 липня близько 13 години.

Водій керуючи автомобілем Peugeot здійснив наїзд на дитину, яка вибігла на дорогу.

Очевидці події викликали на місце автопригоди швидку, яка надала постраждалій дівчинці першу медичну допомогу.

В оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розповіли, що виклик про ДТП з постраждалими надійшов о 13:05. Повідомлялося, що автомобіль збив дитину. Спершу медики доставили 3-річну дівчинку до іваничівської лікарні для обстеження. Згодом дитину перевезли у Волинську обласну дитячу лікарню з переломом стегнової кістки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus