USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Ківерцях прийшов голосувати агресивний чоловік з пістолетом, – активіст

23 Грудня 2018 13:38
Чоловік, який прийшов голосувати напідпитку, почав себе агресивно поводити на дільниці міста Ківерці. Під час огляду поліція знайшла в нього іграшковий пістолет.

Про це повідомив громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм у Фейсбуці.

«Дільниця в Ківерцях №070267. Рівно 5 хвилин тому назад відбулися маски шоу від жителя Ківерців. Прийшов на дільницю і почав піднімати бунт, швидко відреагували. При обшуку знайшли пістолет, дякувати Богу, що іграшковий!» - повідомив активіст.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини активіст розповів, що причиною агресії чоловіка була зневіра в нинішній владі.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ТРИВАЮТЬ ВИБОРИ В 9 ОТГ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Зазначимо, що 23 грудня тривають вибори в 9 ОТГ на Волині. Зокрема, це: Старовижівська селищна ОТГ Старовижівського району, Війницька сільська ОТГ Локачинського району, Гуто-Боровенська сільська ОТГ Камінь-Каширського району, Підгайцівська сільська ОТГ Луцького району, Липинська сільська ОТГ Луцького району, Гіркополонківська cільська ОТГ Луцького району, Тростянецька сільська ОТГ Ківерцівського району, Ківерцівська міська ОТГ Ківерцівського району, Привітненська сільська ОТГ Локачинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 23 Грудня 2018 17:18
Поліціянти молодці! Чітко спрацювали!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus