USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В ОАЕ підтвердили перший випадок зараження коронавірусом

29 Січня 2020 11:50
В ОАЕ підтвердили перший на Близькому Сході випадок зараження новим коронавірусом з Китаю.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на агентство WAM.

«Міністерство охорони здоров’я та профілактики оголосило про перший випадок (захворювання – ред.) нового коронавірусу в ОАЕ членів сім’ї, які прибули з китайського міста Ухань», – йдеться у публікації.

У своїй заяві, опублікованій у середу, міністерство додало, що «стан здоров’я інфікованих стабільний, вони знаходяться під медичним наглядом».

Міністерство підтвердило, що у координації з органами охорони здоров’я та іншими зацікавленими органами країни вжито «всіх необхідних заходів безпеки відповідно до наукових рекомендацій, умов та стандартів, затверджених Всесвітньою організацією охорони здоров’я».

«Загальний стан здоров’я не викликає занепокоєння», – наголошується у заяві.

Загальна кількість інфікованих коронавірусом 2019-nCoV в Китаї сягнула 5974 осіб, 132 з них померли. Випадки захворювання уже підтверджено у Таїланді, Японії, Південній Кореї, США, В’єтнамі, Малайзії, Непалі, РФ, Франції, Німеччині, Австралії, Камбоджі.

Також повідомлялося, у Гонконзі заявили про створення вакцини від коронавірусу.

Коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів (40 видів), що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. Основними клінічними ознаками та симптомами коронавірусу є гарячка та утруднене дихання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus