USD 40.90 41.35
  • USD 40.90 41.35
  • EUR 40.90 41.40
  • PLN 10.30 10.55

В Одесі затримали пенсіонерок, які постачали наркотики на весь південь України

26 Травня 2022 14:43
В Одесі затримали двох пенсіонерок, які постачали наркотики до трьох областей на півдні України.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції на Одещині.

Наголошується, правоохоронці викрили канал оптового постачання на територію Одеської, Миколаївської та Херсонської областей особливо небезпечного наркотичного засобу.

Поліція отримала оперативну інформацію про групу зловмисників, які займаються збутом канабісу на території трьох областей України.

Затримано причетних до наркобізнесу місцевих жительок 63-х та 70-ти років.
З житла та транспортних засобів пенсіонерок вилучено понад п’ять кілограмів каннабісу, закупленого для подальшої роздрібної торгівлі, ваги, телефони та інші речові докази злочинної діяльності. Обшуки проводилися і у людей, «наближених» до фігуранток, у яких вилучили аналогічні наркотичні засоби.

Обом жінкам оголошено підозри та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів їм загрожує позбавлення волі терміном від шести до десяти років із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хехе Показати IP 26 Травня 2022 16:53
Нарко-бабки косять бабки!
дідо Показати IP 26 Травня 2022 17:21
в нормальних країнах канабіс легалізований...поліція зосереджена на важкій нарконті, а наша поліція бігає за любитилями покурити, а тим часом наркомафія припихає важкі наркотики.
МайСтрим Показати IP 26 Травня 2022 21:51
А що ви хотіли з такими пенсіями самі прожевіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus