USD 39.80 40.18
  • USD 39.80 40.18
  • EUR 39.90 40.18
  • PLN 9.86 10.00

В окупованому Бердянську підірвали колаборанта, а у Волновасі – готель з «кадирівцями»

1 Листопада 2022 13:50
В окупованому Бердянську Запорізької області внаслідок вибуху постраждав місцевий колаборант Павло Іщук. Раніше він працював журналістом та речником двох мерів міста.

Про це пише Центр національного спротиву, створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Коли росіяни окупували Бердянськ, Іщук став заступником самопроголошеного міського голови з інформаційної діяльності. Він відповідав за пропаганду в місті. Зараз зрадник перебуває в лікарні в тяжкому стані.

Також у Волноваcі на Донеччині «знешкоджено» близько 10 одиниць військової техніки внаслідок влучання снаряду у готель, де базувалися «кадирівці».

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окупаційні пропагандисти почали «плач Ярославни», бо бавовна завітала на цивільну дорогу Маріуполь-Донецьк.

Наші джерела кажуть, що було влучання в готель «Ахтамар» по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися «кадирівці», знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України», – повідомив він.

До цього Андрющенко повідомив, що дорога Маріуполь-Донецьк використовується для перевезення військової техніки щодня, у тому числі з російського Новоазовська та кримського напрямку.

Він стверджує, що окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з БК прямо на подвір’ї цивільних. За його словами, фото зроблене у селищі поблизу Маріуполя одну ніч тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus