USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кадирівці хотіли захопити дитячий будинок під Києвом

14 Березня 2022 20:35
За інформацією заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка, Рамзан Кадиров, який особисто приїхав в Україну, наказав свої бійцям викрасти дітей з дитячого будинку на Київщині.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ у своєму Телеграм-каналі, пише Главред.

На кадрах відео Кадиров заслуховує звіт свого спецназу про виконання операції із захоплення українських дітей. Глава Чечні і троє спецназівців перебувають у темному приміщенні. Один з них пояснює, чому план зірвався.

Читати ще: Росіяни здають координати кадирівських ватажків, пунктів та офіцерів, – Привид Києва

«Підхід до цього дитячого будинку був виконаний. Та стратегія, яку ви нам сказали, спрацювала на 100%. Ми не стали робити зачистку цього села. Не стали заходити з флангів, робити розвідку, а відразу нахабно, на швидкості підійшли просто до цього дитячого будинку. Швидко його заблокували, проникли всередину, але, на жаль, дітей там не виявилося», – розповідає найманець Кадирову.

Всередині, за словами окупанта, вони виявили тільки двох нянечок, а дітей встигли евакуювати.
«Ми запізнилися буквально на кілька годин. СБУшники під виглядом Червоного Хреста ввечері підігнали машини. Були зі зброєю. Загнали всіх дітей в ці автобуси і відвезли до Києва», – додав найманець.

Читати ще: Екснардеп обіцяє будинок із 40 сотками землі під Києвом за вбивство Кадирова

Сам Кадиров звіт слухав мовчки. А в кінці перепитав, чи дійсно від точки, де розміщений згаданий дитячий будинок, до української столиці – всього сім кілометрів, і отримав ствердну відповідь.

«Кадиров приїхав в Україну і перше, що вони планують, – операцію з викрадення дітей з дитячого будинку... У цьому вся суть кадирівщини: викрадення, тортури, залякування і позерство для соціальних мереж. Дітей з дитбудинку мабуть хотіли використовувати для чергового запису PR-відеоролика Кадирова», – вважає Геращенко.

Нагадаємо, раніше Кадиров заявляв: якби його призначили керівником так званої спеціальної операції в Україні, то він уже взяв би Харків та Київ і повісив би там триколор.

Читати ще: Кадирівці розстрілюють поранених російських окупантів, – розвідка

При цьому Кадиров замовчав той факт, що його військові вже зазнали значних втрат у війні з Україною.

Політик та військовий Андрій Білецький у своєму телеграм-каналі оприлюднив відео із загиблими та пораненими кадировцями. Він зазначив, що інформаційна війна, яку веде ворог, тримається, зокрема, на залякуванні населення військом Кадирова, яке нібито прийшло зачистити Україну від українців. Однак нічого, крім селфі в Instagram, вони робити не вміють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus