USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Осло колишній поліцейський викрав швидку і збив пішоходів

23 Жовтня 2019 09:29
У вівторок, 22 жовтня, в норвезькій столиці Осло поліція відкрила вогонь по озброєному чоловікові, який вкрав машину швидкої допомоги.

Машина швидкої була викрадена в районі Розенхофф близько 12:30 за місцевим часом. Через 15 хвилин поліцейським вдалося зупинити викрадача і затримати.

За даними поліції, машина наїхала на жінку з дитячим візком і літню пару. Жінку і дітей доставили до лікарні.

«Дві дитини отримали травми … близнюки, їм по сім місяців, вони проходять лікування», — сказав агентству Reuters представник лікарні в Осло.

Підозрюваний чоловік затриманий, він не отримав серйозних поранень.

«Ми встановили контроль над машиною швидкої допомоги, яка раніше була викрадена озброєним чоловіком. Був відкритий вогонь, щоб зупинити злочинця, він не отримав серйозних травм», — заявили в поліції Осло в Twitter.

Як повідомляє NRK, затриманий — колишній співробітник поліції, якого судили за погрози, незаконне використання зброї, наркотиків та крадіжки.

Також у нього були зв’язки з нацистською організацією Північний рух опору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus