USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У столиці Норвегії невідомий влаштував стрілянину в мечеті

10 Серпня 2019 22:25
Стрілянину в мечеті в передмісті Осло у суботу, 10 серпня, влаштував невідомий.

Чоловік був озброєний двома дробовиками і пістолетом. Він увірвався у мечеть та почав стріляти. На щастя, відразу після кількох пострілів парафіяни його знешкодили. Згодом зловмисника передали норвезькій поліції. Про це повідомляє Ракурс з посиланням на Reuters.

Унаслідок збройного інциденту постраждала одна особа, її з вогнепальним пораненням госпіталізували.

Поліція Осло не повідомила вік та ім’я нападника. Очевидці стверджують, що це був «молодий білий чоловік». Інші подробиці про зловмисника та його мотиви наразі невідомі.

Нагадаємо, 15 березня у мечеті новозеландського міста Крайстчьорч стався теракт. Австралієць Брендон Таррант зайшов до мечеті та розстріляв мусульман, які там перебували. Зловмисник вів онлайн-трансляцію нападу. Відео згодом було оприлюднено в мережі. Після теракту уряд Нової Зеландії вирішив заборонити продаж усіх видів напівавтоматичної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus