USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В озері Світязь втопився молодий волинянин

16 Липня 2018 16:45
Нещасний випадок стався біля пансіонату «Шацькі озера», у вечірній час (біля 22.00 год.), в оз. Світязь поблизу пляжу пансіонату «Шацькі озера» втопився житель Іваничівського району.

Про це повідомили у шацькому відділенні поліції.

Молодий чоловік 1996 р.н., встановлено, що вказаний чоловік зі знайомими приїхав на відпочинок та пішов купатись, під час пірнання зник з поля зору, через 15-20 хвилин його тіло було виявлено на дні озера на глибині біля 2-х метрів на відстані близько 60 метрів від берега без ознак життя, працівниками екстреної медичної допомоги було констатовано смерть потерпілого, в ході огляду поліцією тіла ознак насильницької смерті виявлено не було, труп направлено в бюро судово-медичної експертизи.

P.S. Після виходу статті стало відомо, що загиблий - військовослужбовець 14 ОМБ, приїхав у відпустку зі Сходу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus