USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ПАРЄ відклали рішення щодо повернення Росії

26 Червня 2019 17:04
Регламентний комітет Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) відклав рішення щодо підтвердження повноважень Росії в Асамблеї.

Про це на сторінці Facebook повідомив нардеп від «БПП» та член української делегації Володимир Арʼєв, пише Theбабель.

«Регламентний комітет ПАРЄ визнав, що заперечення повноважень російської делегації з процедурних причин залишається в силі і одноголосно надіслав до Венеціанської комісії на вивчення питання: чи є депутатами ті, хто обрані в російський парламент за допомогою голосів Криму в одномандатному окрузі РФ (за партійними списками)?», — пояснив Арʼєв.

За його словами, рішення щодо повернення Росії до ПАРЄ комітет повинен був винести сьогодні, 26 червня, але тепер воно відкладається.

«Повної ратифікації російської делегації сьогодні не буде, одне питання підвисло над росіяним дамокловим мечем. PS Росіяни казали, що вони не беруть участь в роботі ПАРЄ до повного підтвердження повноважень. Отже, перевіримо їх на дотримання слова», — додав нардеп.
В ніч на 25 червня ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка змінює її внутрішні правила та ускладнює процедуру застосування санкцій, зокрема стосовно Росії. Фактично це дає можливість російській делегації повернутися до роботи як повноцінному члену.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 26 Червня 2019 17:26
Ну и чему ты радуешься.недоумок?
123 до 777 Показати IP 26 Червня 2019 17:56
Сам дурак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus