USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Росії через майнінг криптовалют спалахнула багатоповерхівка. ВІДЕО

8 Лютого 2018 11:37
У Росії згорів багатоквартирний будинок і слідство вважає, що пожежа сталася через майнінг крипто валют. Повністю згоріло вісім квартир, ще сорок зазнали серйозних пошкоджень.

На щастя, ніхто із мешканців не загинув, - повідомляє ТСН з посиланням на сайт Медуза.

Одну людину госпіталізували через ускладнення, які виникли у неї від вдихання чадного газу.

Пожежа сталася 6 лютого близько 3 години ночі за місцевим часом у шестиповерховому будинку в місті Артемі (Приморський край). Локалізувати її вдалося лише о 7 ранку.

У квартирі, де був осередок пожежі, було знайдено обладнання, яке за габаритами схоже на обладнання для майнінгу. Це системні блоки, охолоджувачі, відеокарти та інша техніка.



ЧИТАТИ ЩЕ:У НІДЕРЛАНДАХ КРИПТОВАЛЮТУ «МАЙНИЛИ» ЗА ДОПОМОГОЮ ЛЮДСЬКОГО ТЕПЛА

Довідково. На майнінг одного біткоїна йде стільки енергії, як на будинок за місяць. І майнери постійно встановлюють все більше і більше комп'ютерів. Уже зараз сукупна обчислювальна потужність мережі біткоїнів майже в 100 тисяч разів більша, ніж 500 найшвидших суперкомп'ютерів у світі. Загальне енергоспоживання цієї мережі величезне - близько 31 терават-годин на рік. Понад 150 окремих країн світу споживають менше енергії щорічно До липня 2019 року для мережі біткоїнів буде потрібно більше електроенергії, ніж в даний час використовують США. До лютого 2020 року вона буде використовувати стільки ж електроенергії, скільки сьогодні весь світ. За 2 роки bitcoin може «з’їсти» всю світову електроенергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus