USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В браузері Opera додали захист від сайтів-майнерів криптовалют

5 Січня 2018 10:26
У браузері Opera 50 з’явилася нова функція, яка відстежує підозрілі сайти-майнери криптовалют, пише korrespondent.net з посиланням на NDTV.

Видання повідомляє, що в настройках з’явиться пункт, що дозволяє вичисляти сторінки, які споживають занадто багато потужності процесора. Також постійно поповнюватиметься список майнинг-скриптів, що дозволить браузеру оперативно вичисляти сумнівні сайти.



Розробники характеризують Opera 50, як перший великий браузер із захистом проти таких атак.

Opera 50 буде доступний для операційних систем Windows, macOS і Linux.

Довідково. На майнінг одного біткоїна йде стільки енергії, як на будинок за місяць. І майнери постійно встановлюють все більше і більше комп'ютерів. Уже зараз сукупна обчислювальна потужність мережі біткоїнів майже в 100 тисяч разів більша, ніж 500 найшвидших суперкомп'ютерів у світі. Загальне енергоспоживання цієї мережі величезне - близько 31 терават-годин на рік. Понад 150 окремих країн світу споживають менше енергії щорічно

До липня 2019 року для мережі біткоїнів буде потрібно більше електроенергії, ніж в даний час використовують США. До лютого 2020 року вона буде використовувати стільки ж електроенергії, скільки сьогодні весь світ.

За 2 роки bitcoin може «з’їсти» всю світову електроенергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Січня 2018 20:01
кляті майнери!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus