USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Росії горить колонія для довічно засуджених «Білий лебідь»

5 Грудня 2017 22:09
В колонії особливого режиму для довічно засуджених «Білий лебідь» в Пермському краї Росії сталася пожежа. Колонія відрізняється одним з найжорсткіших режимів в системі виправних установ. За весь час існування колонії жодного випадку втечі з неї не було.

Про це повідомляє сайт Facenews.

Відзначається, що загорілося адміністративна будівля на території колонії. Площа пожежі становить 1500 метрів квадратних.Як уточнює Telegram-канал Mash, горить штабна будівля - всього три поверхи, в’язнів у ньому немає. Про загиблих і постраждалих інформація відсутня.

Як відомо, в колонії «Білий лебідь» відбувають довічний термін кілька сотень засуджених за особливо тяжкі злочини. Це вбивці, ґвалтівники, члени бандитських формувань, лідери організованих злочинних угруповань, на рахунку яких такі серйозні злочини, як захоплення заручників, викрадення людей і замовні вбивства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 5 Грудня 2017 22:49
аааааааа бееееелый леееебедь на прууууудуууууу качает павшууууую звеееезду!
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 03:09
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus