USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Сочі Boeing 737 викотився в річку та загорівся

1 Вересня 2018 14:19
В аеропорту російського міста Сочі вночі у суботу, 1 вересня, під час посадки за сильної зливи літак Boeing 737 авіакомпанії Utair викотився за межі злітно-посадкової смуги. Після цього він зіткнувся з огорожею і загорівся, пише DW.

На борту літака, що виконував рейс UT579 з Москви в Сочі, перебували 160 пасажирів і шість членів екіпажу. Постраждали 18 осіб, четверо доставлені в лікарню, включаючи неповнолітню дівчинку, повідомили в екстрених службах.

За даними агентства "Інтерфакс", у постраждалих діагностовано отруєння чадним газом і травми грудної клітини. Зранку в суботу в прес-службі адміністрації Сочі уточнили, що госпіталізованими залишаються двоє дітей і один дорослий, які постраждали під час аварійної посадки. Тим часом при наданні допомоги пасажирам помер співробітник аеропорту. "Причина смерті - попередньо - серцева недостатність. Помер дорогою до лікарні", - сказав співрозмовник "Інтерфаксу".

Міждержавний авіаційний комітет, до якого входять 11 країн колишнього СРСР, сформував комісію з розслідування події. Також інцидент розслідують російські слідчі органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus