USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В центрі Києва несподівано закрили всі станції метро. ОНОВЛЕНО

18 Лютого 2018 12:43
У центрі Києва закрили станцію метро "Університет". Біля станції перебувають машини швидкої, поліції та пожежної служби.

Про це повідомляє ТСН.

"По гучномовцю оголошують, що станція закрита з технічних причин", - розповів він кореспондент ТСН Іван Гребенюк.

Зазначимо, закриття станції, на якій зазвичай виходили учасники маршу лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі, збіглося у часі з початком акції.

Так, раніше представники "Руху нових сил" заявили, що 18 лютого на Майдані Незалежності у Києві оголосять "рішення про відставку" Петра Порошенка з поста президента України та анонсували мітинги по всій країні.

Згодом "Українська правда" повідомила, що у столиці перекрили одразу 6 центральних станцій метро – "Університет", "Театральна", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Льва Толстого", "Золоті ворота" та "Палац спорту",

Наразі невідомо, коли станції відкриють для пасажирів.


Близько 12:30 "Київський метрополітен" повідомив у Facebook, що станції метро зачинено через повідомлення про мінування.


Там часом у парку Шевченка в Києві збираються учасники "Маршу за майбутнє", організатором якого виступає "Рух Нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Як передає "Українська правда", станом на 12:00 у парку зібралося до 2,5 тисяч чоловік. Початок ходи затримується через перекриття ряду станцій метро. Організатори кажуть, що потрібно почекати людей, які підходять. Основне віче відбудеться на Михайлівській площі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus