USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В УАФ заявили, що досягли компромісу з УЄФА щодо форми збірної на Євро-2020

11 Червня 2021 20:08
Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що досяг компромісу з УЄФА щодо форми збірної на майбутньому Чемпіонаті Європи 2020 року.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє Бабель.

Павелко повідомив, що мільйонні тиражі вже виготовленої форми зможуть вільно продаватися у будь-якій країні світу і ніде не буде заборони на її продаж. Також в УЄФА погодилися взяти до відома рішення Виконкому УАФ щодо визнання гасел «Слава Україні» та «Героям слава» офіційними футбольними символами України.

«На період проведення матчів турніру до раніше затвердженого дизайну форми, на внутрішній стороні футболок, буде додано ще один елемент. Це затверджена вранці Виконкомом УАФ велика емблема національних збірних з мапою України, Тризубом та ще одним написом «Слава Україні». Гасло «Героям Слава!» буде розміщене за мапою, у центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що воно стане справжнім оберегом для наших хлопців. Такий унікальний дизайн форми матимуть виключно наші гравці на Євро-2020», – пояснив Павелко.

Читати ще: «Продалися Росії»: соцмережі вибухнули гнівом через заборону «Героям слава» на формі збірної України

Також він зазначив, що зараз в УАФ працюють над виготовленням нової атрибутики із затвердженими футбольними гаслами, а також планують провести міжнародний дитячий футбольний турнір під назвою «Слава Україні!», «Героям Слава!».
Нагадаємо, 6 червня стало відомо, у якій формі збірна України виступатиме на Євро-2020, старт якого – 11 червня. Форма буде представлена в трьох кольорах: жовтому, синьому і білому.

Особливістю є те, що на ній нанесено контур карти України. Ззаду під коміром нанесено напис «Слава Україні!», а на внутрішній стороні – «Героям слава!».

Депутат Держдуми РФ Дмитро Свищєв закликав УЄФА заборонити збірній України виступати на Євро-2020 у новій формі з Кримом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 12 Червня 2021 01:01
Навіщо водити людей за ніс. Слоган буде заклеєний емблемоюУАФ, інакше збірну не допустять до матчів.
Компроміс Показати IP 12 Червня 2021 02:28
Просто заклеять ГС. А всі то знають, що воно є.
Шандера і Бухевич Показати IP 12 Червня 2021 07:27
А коли наші патрети зобразять на формі? Ну хоч на трусах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus