USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Ухані знайшли першого пацієнта з коронавірусом: нею виявилася продавчиня креветок

26 Березня 2020 15:14
Першою людиною, у якої офіційно була виявлена нова коронавірусна інфекція, стала продавчиня креветок з ринку морепродуктів «Хуанань» в Ухані.

Про це повідомляє китайське видання Sina, пише ТСН.

У жінки 11 грудня підвищилась температура і вона звернулась за медичною допомогою. Їй там, як зазвичай під час нездужання зробили укол, проте не подіяла навіть повторна ін’єкція. Після цього, 16 грудня Вей звернулася до лікарню «Сєхе» при Хуачжунському університеті науки і технології, де пізніше у неї виявили зараження новим коронавірусом.

За інформацією комітету з охорони здоров’я Уханя, до 31 грудня 27 людей інфікувалися коронавірусом. 24 із них контактували з ринком морепродуктів.

Крім того, вдалося знайти першого інфікованого, який не мав стосунку до ринку. Це чоловік на прізвище Чен. 16 грудня у нього піднялась температура і він звернувся до лікарні. При цьому члени його сім’ї, а також чоловік, який його супроводжував в лікарню, були здорові.

Зазначимо, що станом на 26 березня новим коронавірусом у світі заразилися вже понад 487 тисяч людей. Недуга забрала 22 тисячі життів, а вилікуватися змогли майже 118 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Носатий дядько Показати IP 26 Березня 2020 16:10
Знайшли, чи призначили? - Вірити комуністам...
янеробот Показати IP 26 Березня 2020 18:11
що за мафія, чому не пишете про відому у Луцьку заражену посадову особу????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus