USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні офіційно з'явилася партія «Слуга народу»

2 Грудня 2017 18:31
В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію з назвою “Слуга народу”, передає УНН з посиланням на Міністерство юстиції.

Так, в єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України з’явилася юридична особа, найменування якої “Політична партія “Слуга Народу” (ПП “Слуга Народу”).

Згідно з даними реєстру, організаційно-правова форма юридичної особи “Слуга Народу” – політична партія.

Також, згідно з даними ЄДР, керівником політичної партії “Слуга Народу” є Баканов Іван Геннадійович, який, за даними аналітичної системи YouControl, є керівником ТОВ “Квартал 95” з 2013 року.

Водночас, згідно з системою YouControl, раніше “Політична Партія “Слуга Народу”” мала назву “Політична Партія “Партія Рішучих Змін””.

Зазначимо, що адреса реєстрації політичної партії “Слуга Народу”, згідно з ЄДР - 04053, м.Київ, вулиця Січових стрільців, будинок 77, офіс 728.



Водночас, як зазначається на сайті аналітичної системи YouControl, така сама адреса вказана як місце реєстрації приватного юридичного бюро “Качура Лоєрс”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 2 Грудня 2017 19:56
Вже не знають, як себе любих втюхати народу. Ну такі солодкаві, шо хоч до рани прикладай. Ви ж місцями слова переставили. Декларуєте "Слуга народу", а в умі тримаєте "Народ слуга". Та відразу назвіться - "Раб божий", бо доля ваша наперед відома !
Волинь Показати IP 3 Грудня 2017 17:00
Зеленский- презiдент!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus