USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Україні перевіряють на зловживання ТЦК. Куди звертатися, якщо були проблеми

14 Липня 2023 17:18
Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки перевіряють на зловживання. У Міноборони розповіли, куди звертатися, якщо виникли проблеми.

У регіонах вже працюють відповідні робочі групи від Міноборони. Про це повідомив перший заступник міністра оборонного відомства Олександр Павлюк, передає 24 канал.

Олександр Павлюк зазначив, що в окремих заходах бере безпосередню участь.

«Всі повинні розуміти, що для України сьогодні питання військового обов’язку і військової служби, мобілізації, соціального захисту воїнів – надзвичайно важливі», – підкреслив генерал-лейтенант.

Додав, що ретельно та виважено перевіряють якість виконання центрами комплектування своїх функцій. Окрім того, усувають проблемні моменти та аналізують звернення громадян.

До речі, одночасно з представниками Міноборони, ТЦК та СП перевіряють також правоохоронні органи.

«Будь-які зловживання, допущені в організації роботи ТЦК та СП, будуть зафіксовані та проведені розслідування. Відповідальність – найсуворіша, як того вимагає закон», – наголосив Павлюк.

Куди звертатися у разі порушень

Заступник міністра оборони закликав громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, повідомляти про такі випадки:

за номером 0 800 31 01 79;

на електронну пошту [email protected];

на чат-бот в телеграмі.

На Хмельниччині працівники ТЦК увірвалися в приватний будинок

Нещодавно у мережі оприлюднили кадри, як працівники ТЦК та СП зайшли до приватного будинку та погрожували його господарю.

Щодо даного випадку вже розпочали службову перевірку. Про це у коментарі 24 каналу повідомили в Хмельницькому ТЦК та СП. Наголосили, що за її результатами буде справедливе рішення, про яке повідомлять додатково.

Також у пресслужбі підкреслили, що командування Хмельницького ТЦК та СП суворо засуджує будь-яке фізичне насилля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Мороз Показати IP 14 Липня 2023 22:19
Кто не спрятался - я не виноват ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus