USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Не лише військкомів: кого ще перевірятимуть через корупцію в ТЦК

22 Липня 2023 14:23
В Україні перевірятимуть на доброчесність не лише очільників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а й весь керівний склад та їхніх родичів.

Про це повідомив очільник НАЗК Олександр Новіков в ефірі телемарафону, передає ТСН.

«Ми перевірятимемо моніторинг способу життя найперше всього керівного складу. Не тільки перших осіб, а й керівників відділів, секторів і управлінь. Концентруючи увагу першою чергою на регіональні ТЦК, а потім – на районні», – розповів він.

Новіков додав, що НАЗК також перевірятиме, зокрема, наявність майна, фінансових зобов’язань, транспортних засобів всіх близьких осіб.

Очільник НАЗК додав, що перелік близьких осіб наведено у законі. Це, зокрема, брати і сестри, батьки і діти, батьки дружини чи батьки чоловіка.

Читати ще: В Україні перевіряють на зловживання ТЦК. Куди звертатися, якщо були проблеми

Нагадаємо, після скандалу з одеським військкомом Євгеном Борисовим, в якого знайшли дороге майно, куплене під час воєнного стану, в Україні розпочинаються перевірки територільних центрів комплектування (військкоматів).

Правоохоронні органи будуть перевіряти спосіб життя військкомів, наскільки він відповідає їхній декларації. А Збройні сили будуть перевіряти, як працює цей комісаріат, як виконує свою задачу і які є скарги до роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пенсіонер Показати IP 22 Липня 2023 15:12
Включіть мене в комісію. Я підготую питання поліграфологу. Результат буде такий, що всі будуть офігієвати. Ціла бойова бригада набереться кого не посадять.
Фіма до Пенсіонер Показати IP 22 Липня 2023 16:00
Цікаво, а чому тільки воєнкомати????? А шановні судді,прокурор и,таможня,податкова і т.д....
Правда Показати IP 22 Липня 2023 16:19
І в це ла...хтось вірить...будуть перевіряти,хто??????незалежна інституція,серйозно????
ABC Показати IP 22 Липня 2023 19:17
Вже була в нас після Майдану люстрація. Тепер не вірю я ні в які перевірки.
Клава Показати IP 23 Липня 2023 03:52
по луцькій податковій ніяк не можуть розродитись на вирок..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus