USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні, Польщі та Китаї найбільший у світі відсоток діючих підземних шахт

4 Вересня 2019 23:18
За даними Mining Intelligence, в Сполучених Штатах вдвічі більше діючих шахт, ніж у будь-якій іншій країні. Станом на серпень у США налічується 845 діючих копалень, що становить 20% від загальної кількості шахт у світі.

Росія займає друге місце з 408-ма шахтами. Канада зайняла восьме місце з 167 діючими шахтами.

Шахти оцінювалися за такими критеріями: діючі на сьогодні; ті, що належать публічним і державним компаніям. Приватні шахти в розрахунок не бралися.

Близько половини американських рудників є кар'єрами, а інша половина – це підземні шахти.

Україна, Польща і Китай мають найвищий відсоток діючих підземних шахт. Індонезія, Філіппіни і В'єтнам мають найбільшу кількість відкритих кар’єрів.

У США, за даними Бюро статистики праці, галузь забезпечує понад 188 000 прямих робочих місць, і на кожне з них припадає ще 10 допоміжних робочих місць, повідомила Дженніфер Лейнарт, аналітик Mining Intelligence.

При цьому видобуток корисних копалин становить всього 1,2% від загальної зайнятості в США, відзначає Лейнарт.

«У Сполучених Штатах видобуток корисних копалин не помітний, тому що в Америці велика і диверсифікована економіка. Видобуток корисних копалин має набагато більше значення в невеликих, багатих на природні ресурси країнах, де цей сектор вносить значний відсоток у ВВП країни», – зауважила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus