USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Україні відкрили першу справу проти нардепа-кнопкодава

21 Лютого 2020 23:40
Офіс генерального прокурора відкрив кримінальне провадження проти народного депутата Владислава Поляка, який неодноразово кнопкодавив під час голосування за поправки до законопроєкту про ринок землі.

Про це повідомили у пресслужбі відомства, інформує Новое время.

Згідно з процедурою, відомості про вчинення правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань вніс генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

«Таким чином впроваджено в дію новелу Кримінального кодексу України щодо відповідальності народних депутатів України за неособисте голосування», — наголосили у відомстві.

Досудове розслідування доручено слідчим Державного бюро розслідувань.

Народний депутат Владіслав Поляк під час пленарного засідання 21 лютого тричі проголосував за свого сусіда — під час реєстрації та за поправки до законопроекту щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.
З 16 січня 2020 року введено штрафи для нардепів за неперсональне голосування у розмірі від 51 тис. грн до 85 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 22 Лютого 2020 15:55
Нічого йому не буде, адже "слугам" конче потрібно розпродати зумлю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus