USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Раді знайшли дублікати карток для голосування

3 Лютого 2016 12:39
Група народних депутатів з міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» заявляють, що в сесійній залі Верховної ради використовуються дублікати персональних карток для голосування.

Про це з трибуни парламенту заявив нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм, – пише «Обозреватель».

З його слів, Рада 3 лютого кілька разів проголосувала за свої рішення із застосуванням дублікатів і «кнопкодавства».

«Ми точно бачили, що в залі фальсифікують голоси, ми точно знаємо, що є дублікати карток, ми самі спостерігали, як в різних секторах голосують, ми можемо дурити один одного, кажучи, що регламентний комітет буде щось там розглядати. Давайте просто шанобливо один до одного ставитися», – заявив Найєм.

Зокрема, як пояснив голова праламенту Володимир Гройсман у нардепів виникли претензії до того, що нардеп Ірина Суслова з «Самопомочі» нібито проголосоавала під час своєї відсутності, але, зі слів Гройсмана, вона особисто підтвердила, що підтримувала рішення Ради.

Нагадаємо, раніше нардеп від БПП, член групи «Єврооптимісти» Сергій Лещенко заявив, що закони в Раді приймаються «кнопкодавами» «на гальорці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Таран Показати IP 3 Лютого 2016 13:09
Це для законів які пропихнути важка. От яка нова і зовсім не корумпована влада.
Тарас Чурило Показати IP 3 Лютого 2016 13:20
Оце так демократія і боротьба з корупцією, а чому Європа мовчить? Хай перерахує їм ще один транш, щоб було що дерибанити
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2016 16:47
Ще такого гидотного складу нардепів у Раді не було
Про ігора Показати IP 4 Лютого 2016 01:49
Ігор прийшов вкрав та пішов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus