USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні впорядкують систему надання косметологічних послуг

22 Липня 2021 20:50
Міністерство охорони здоров’я України розробить порядок надання косметологічних послуг.

Як повідомила пресслужба відомства, таке рішення ухвалили на розширеному засіданні групи експертів МОЗ за напрямом «дерматовенерологія», пише УНІАН.

«На сьогодні немає чіткого переліку косметологічних послуг, які підпадають під визначення «медична послуга», так само немає стандартів надання таких послуг, лікування ускладнень та підготовки кваліфікованих кадрів. Неможливо визначити, які послуги має право надавати косметолог, а які потребують отримання ліцензії на право провадження господарської діяльності з медичної практики», – заявив директор Департаменту контролю якості надання медичної допомоги МОЗ Ігор Слонецький.

Відтак експерти та фахівці міністерства планують визначити порядок надання косметологічних послуг та чіткий перелік послуг, які можуть надаватися виключно медичними працівниками.

«Ринок косметологічних послуг в Україні потребує правового регулювання. Ми впевнені, що завдяки документам, які ми розробимо з урахуванням побажань усіх зацікавлених сторін, вдасться підвищити загальну якість таких послуг», – відзначив Слонецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus