USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні за тиждень зникли понад 300 дітей

5 Серпня 2019 17:07
За 7 днів поліція знайшла 344 дитини і повернула їх додому рідним.

В Україні за період з 27 липня по 5 серпня 2019 року зникло безвісти 348 дітей, з яких знайшли 344 дитини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України у Facebooк.

«Наші поліцейські знайшли 344 дитини і повернули їх додому рідним. Стежте за дітьми і оберігайте їх від неприємностей », – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, в червні в Україні було зафіксовано сплеск випадків сексуального насильства і вбивства дітей.

Зокрема, в Одеській області сотні людей шукали зниклу 13 червня Дарину Лук'яненко, 2007 року народження, яка пішла в танцювальний гурток в райцентрі Іванівка, після чого зникла.

Пізніше тіло дитини знайшли тільки під час третього обшуку домоволодіння, в якому жив підозрюваний. Під час допиту сам Тарасов зізнався, що спочатку душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психолог Показати IP 9 Серпня 2019 19:21
Боюсь, це може бути якийсь новий челендж, що розійшовся серед дітей (якщо мова про дітей шкільного віку). Батьки, раджу контролювати контент, який дивляться ваші діти в інтернеті, а також фільтруйте оточення їхнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus