USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні змінили регламент контролю за самоізоляцією

20 Квітня 2021 08:14
З травня в Україні інформацією про порушників самоізоляції почнуть обмінюватися МОЗ, Нацполіція та Мінцифра.

Відповідне розпорядження Кабмін затвердив 19 квітня, передає Кореспондент.

Налагодження обміну даними щодо осіб, які порушують умови самоізоляції з використанням мобільного додатка системи Вдома, Мінцифра, МОЗ і Нацполіція мають завершити до травня 2021 року.

Також Мінцифри й Центру громадського здоров’я доручили до червня вдосконалити обмін інформацією щодо осіб з підтвердженим COVID-19 і контактних осіб, що підлягають самоізоляції, зокрема впровадити автоматичний обмін за допомогою програмного інтерфейсу (API).

Раніше глава МОЗ Максим Степанов пообіцяв «особливий режим» карантину на свята. Степанов закликає співгромадян максимально уникати великого скупчення людей та обмежувати контакти.

Також днями у Луцьку припинили роботу закладу, що працював після опівночі та порушував умови карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus