USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку буде новий пасажирський маршрут

14 Жовтня 2010 11:50
Виконавчий комітет Луцької міської ради 14 жовтня затвердив нову мережу маршрутів загального користування, увівши новий маршрут під номером 33.
Новий маршрут починатиметься біля залізничного вакзалу, проходитиме по вулицях Грушевського, Перемоги, Огієнка, Клима Савура, Задворецької, Рівненській і доїжджатиме до села Гаразджа. У зворотньому напрямі маршрут не мінятиметься.
Як розповів начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту економіки Олександр Середа, були нарікання від мешканців міста та Гаражджі про потребу поїзду саме по такому маршруту.
Після затвердження виконкомом, відділ транспорту шукатиме тимчасового перевізника, який протягом трьох місяців на чотирьох автобусах «обкатуватиме» 33 маршрут. Якщо нововведення себе виправдає і буде дійсно потрібним - буде проведений конкурс для визначення перевізника.
Члени виконкому хотіли також змінити і напрям руху 29 маршруту, який їде від вулиці Володимирської до Карбишева. За новою схемою його кінцевою зупинкою мав стати торговий гіпермаркет «Епіцентр». Мовляв, добратися туди з Волі важко як покупцям, так і працівникам.
Однак, члени виконкому зійшлися підтримали думку заступниці міського голови Лариси Соколовської про те, що підприємство «Епіцентр» здатне саме найняти маршрутку для перевезення своїх працівників, або додатковий рейс, як це роблять у інших містах, або інші комплекси.
А луцький міський голова Богдан Шиба зміну маршруту і його назви на «Володимирська-Епіцентр» назвав «комерційних ходом» для реклами гіпермаркету. Тому, маршрут 29 рухатиметься й надалі по старій схемі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
TFA Показати IP 14 Жовтня 2010 12:04
ІМХО, тут Шиба не правий. Раз немає нормального транспортного сполучення, а попит на нього є, значить необхідно вводити маршрут.
Лучано Показати IP 14 Жовтня 2010 13:55
А Соколовська показала знову свою зміючу натуру. Вжалити за будь яку ціну. Видно їм епіцентр не пробашляв - от вони і дали взад. Працював з ними знаю їх.
VSC Показати IP 14 Жовтня 2010 15:55
Хочу видеть камикадзе, который запустит собственные автобусы по "Клима Савура". Я на внедорожнике проползаю, а как там автобусам ездить - ума не приложу.
SysR Показати IP 14 Жовтня 2010 16:32
Ахрэнэть. Кільки пенсіонерів поскаржилися і середа як льоня-космос почав ублажати пенсіонерів. Там ітак нормально машини розминутися не можуть, діти бігають по дорозі, смітникі нормально проїхати не дають, вулиця К.Савури досі в ямах це тільки маршруток там людям під вікнами тільки не вистачало.
Tan4ik Показати IP 14 Жовтня 2010 16:47
Я вважаю, що Соколовська в дечому права. Бо коли подібні магазини знаходяться на окраїні, то самі про забезпечення маршрутом повинні думати. Як Адреналін це зробив.
Антон Показати IP 14 Жовтня 2010 17:24
Підтримую Тан4іка. От нехай "Епіцентр" і зробить собі маршрутку сам! З Теремно і Вишкова на Волі можна тільки з пересадками добратися. З Ківерцівської взагалі неясно як! Оце проблеми,а не те, що до "Епіцентра" нема чим добратися. Туди люди, зазвичай, своїми авто їдуть.
* Показати IP 14 Жовтня 2010 21:17
А чому б не зробити Грушевського, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська? Були б додаткові пасажири, які б їхали на завокзальний ринок, в "Там-Там", міську лікарню...
Транспортник Показати IP 15 Жовтня 2010 12:11
Це пробний маршрут. За результатами роботи можливі зміни. Пропозиції на 720353.
Танк Показати IP 15 Жовтня 2010 13:30
Таки Огієнка - односторонній рух чи вже офіційно двосторонній?
Dyssja Показати IP 16 Жовтня 2010 02:08
на Клима Савури того року робили дорогу але так і не доробили толком зате тротуар розвалили, рух по ямах страшний мяко кажучи, незнаю які не здоровій людини прийшло в голову зробити маршрут по такій кончаній дорозі.
Ласковая Показати IP 19 Жовтня 2010 14:36
Я підтримую Антон. На Ківерцівську маршрутку пустіть. Сама не живу в цьому районі, але коли проїзджаю там автомобілем, то дивуюсь як звідти люди на роботу добираються. Або навпаки туди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus