USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В мережі показали «красівий» Луцьк. ФОТОПРОЕКТ

9 Березня 2013 10:16
Учасники громадянської кампанії «Волинський щит» ініціювали в інтернеті фотопроект, покликаний наголосити на наслідках безгосподарності чиновників; проект назвали «Красіво».

Як повідомили учасники «Волинського щита», проект «Красіво» спрямований на збереження культурного і історичного простору Волині. Хоча поки що ті фотоколажі, які були презентовані в рамках цього проекту в соціальній мережі Facebook, стосувалися виключно Луцька, - йдеться на ВолиньPost.

«Спотворення і вади простору, в якому ми живемо, не є явищами абстрактними, а тому мають своїх авторів. Тож ми і спробуємо відобразити «шедеври» дії та бездіяльності найнятих нами чиновників та нерадивих громадян за допомогою фотоапарату і комп'ютерної графіки», - кажуть автори проекту.

«Проект не є нашою монополією, він належить всій громаді. Це ще один інструмент для змін, яких всі прагнуть і для яких мало що роблять... Тож запрошуємо вас до активної «громадянської творчості». Найбільш вдалі ракурси і кричущі факти, з спільного благословення, ми обрамимо в корпоративну рамку і відпустимо гуляти по нетрях інтернету і ЗМІ», - написали автори проекту на форумі Board.lutsk.ua.

«Проект отримав назву «Красіво» від «фахової» оцінки одного з проектів забудови в історичній частині Луцька, яку дав пан Микола Романюк (луцький міський голова – ред.). Всі висновки фахівців, всі порушення закону, всі думки громади... все було закреслено одним словом – «Красіво»... Ось тому цей крилатий вислів, що замінює фаховість, ми і обрали для назви проекту», - кажуть у «Волинському щиті».

Ініціаторами громадянської кампанії «Волинський щит» стала група краєзнавців і громадських діячів, які співпрацюють, зокрема, в рамках діяльності Комітету захисту національної спадщини. Комітет входить у склад громадської організації «Громадська рада Волині», яку очолює Ігор Левчук.

Діяльність цієї групи небайдужих до історичної спадщини Волині людей, відображена, зокрема, у групах, створених у Facebook – «Волинський щит», «Збережемо древній Луцьк» та «За нами Луцьк!».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 9 Березня 2013 12:23
МОЛОДЦІ!111расрас
вася Показати IP 9 Березня 2013 16:01
дійсно к р а с і в о .
красіво Показати IP 10 Березня 2013 15:12
Поставити на монастир бригідок купол, що поставити на корову сідло. Краще тому попиську на голову одягнути.
зaгрeб Показати IP 10 Березня 2013 23:30
Как можно назвать ... с косичкой краезнавцем?Лечить его нужно батенька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus