USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В мережі з'явився довідник поганих людей. ВІДЕО

19 Квітня 2012 11:38
В Інтернеті з’явився соціальний телефонний довідник. В ньому запросто можна знайти номери аферистів, пройдисвітів, недобросовісних працівників, поганих коханців, а також жінок, які крадуть чужих чоловіків.

Про це йдеться в сюжеті ICTV.

Інформацію про людину, яка вас образила, можна розмістити анонімно. Це, мовляв, вже зробили сотні користувачів.

На ktomnezvonil.net вже зареєстровано понад десять тисяч номерів. Щодня цей перелік поповнюється ще сотнею контактів.

Люди скаржаться на будь-що: хтось став жертвою авантюристів, інші скаржаться на альфонсів, дружини мстяться коханкам своїх чоловіків, а незадоволені клієнти застерігають від поганого сервісу.

При цьому головна вимога – не публікувати прізвища кривдників та не висловлювати враження нецензурними словами.

Адміністратори кажуть, не всі дотримуються правил, то ж 10% повідомлень доводиться видаляти. Загалом, за час роботи ресурсу користувачі залишили більше 15 тисяч записів.

Незаловолений коментарями про себе, власник зареєстрованого на сайті мобільного номеру, має право звернутися до адміністрації ресурсу із проханням видалити його контакти з бази. При чому, така послуга буде безкоштовною.

«Будь-який громадянин України, якщо він рахує, що порушені його права, може це вирішити як в досудовому порядку, шляхом звернення до адміністрації ресурсу, так і в судовому порядку має право доводити, що порушені його права. І з цим він поніс якийсь моральний і матеріальний збиток», - стверджує адвокат Андрій Осіпов.

Своєю чергою, правоохоронці вважають ресурс недієвим. Мовляв, якщо його робота спрямована проти аферистів, то останні довго одним номером не користуються.

«Для того, щоб порушити кримінальну справу за статею 190 – шахрайство, треба щоб людина прийшла в міліцію, написала відповідну заяву, щоб було проведено дослідчу перевірку. Далі вже вирішуватиметься, чи є підстави порушувати кримінальну справу», - висловився речник МВС України Володимир Поліщук.

Утім, не одним негативом наповнений сайт. Прочитати можна і хороші відгуки, і поради. Їх, звичайно, менше. Це є реклама товарів чи послуг, зокрема інтимних.
Це і компліменти власникам номерів, подяки і навіть зізнання в коханні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Roman Показати IP 19 Квітня 2012 11:42
Краще назва "Одна бабка нашептала")
Юра кредитчик Показати IP 19 Квітня 2012 13:13
Пробив по телефончику цього Лобарчука, немає в нього майбутьного з такими боргами (((
исус Показати IP 19 Квітня 2012 14:36
добра тема
дзвонар Показати IP 19 Квітня 2012 19:44
А сайтик то прикрили....
Гуцул до дзвонар Показати IP 21 Квітня 2012 22:03
Нет. Не прикрыли. Пожалуйста: http://ktomnezvonil.net/
Міша Показати IP 23 Травня 2018 05:01
Обережно Аферист : Віталік Михайлишин 00 380 68 711 2855 Львівянин,незвязуйтесь ця худоба інакше не назвеш, у нього замовив кондиціонери правда привіз, проробив дири в стіні у мене і ще й у сусіда))) і пізніше щоб не переробляти утік))) викинув карточку і не відповідає. Обережно Аферист ХУДОБА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus