USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

В нас грошей – як бліх в кожусі, - Клімчук

23 Лютого 2012 11:36
Через недбале ставлення до проведення тендерних процедур можуть поплатитися волинські чиновники.

Про це йшлося 23 лютого під час наради з питань розрахунків споживачів області за використаний природний газ.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук відзначив, що область знаходиться «в числі хороших платників». «Ми знаходимося в цьому списку не тому, що ми найліпші. Просто є гірші за нас», - додав губернатор.

Щодо боргів бюджетних установ за спожитий газ, Клімчук сказав, що тільки по Луцьку цей показник становить 4,1 мільйона гривень. Він запитав у начальника фінансового управління ОДА Ігоря Никитюка: «Скільки грошей в бюджеті?»

«45 мільйонів», - відповів той.

Борис Клімчук звернувся до начальника облуправління охорони здоров’я Ігоря Ващенюка та керманича управління освіти та науки ОДА Олександра Хомича.
«В нас грошей – як бліх в кожусі. Чому тендери проводите повільно? Це ваше недбальство і нерозпорядливість… І ваших підзвітних керівників. Якщо головний лікар не справляється – пишіть бумагу Клімчуку і Войтовичу (голова облради Володимир Войтович, – «ВН»). На сесії – догана. Ще одна - «нафіг» з пляжа», - сказав голова ОДА.

В свою чергу, вони запевнили його, ніби, до кінця лютого тендери проведуть та заплатять за газ.

Міський голова Луцька Микола Романюк доповів губернатору, що наразі організації, які фінансуються з міської казни, боргують за газ понад 14,5 мільйона гривень. «Якщо розрахуються, то буде проплата – 86%», - додав градоначальник.

Насамкінець голова Волинської ОДА висловив незадоволення тим, що деякі приватні структури боргують значні суми за спожитий газ. «Чому деякі підприємці не платять по 500 тисяч, а директора школи ставимо на цугундер. Якщо варіант безнадійний, то навіщо туди витрачати тепло і газ. Залишити мінімум, щоб труби не замерзли», - сказав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Прозект-р Показати IP 23 Лютого 2012 12:14
А грошей, як вошей завелось чого? Бо лікарів за власний рахунок в відпустку відправляють з правом ходити на роботу. От і наекономили в кожух.
1-й зам Показати IP 23 Лютого 2012 13:19
Може в тебе, Борисе, дійсно є грошей як бліх в кожусі. Але не у волинян, яким немає де працювати, де заробляти - у тому числі і в колективних сільськогосподарських господарствах, які розвалюються, ліквідовуються на очах голови ОДА, а він рапортує Януковичу, що успішно розбудовує нове волинське село. Таким горе-будівничим волиняни пам'ятників не поставлять.
Я з Луцька. Показати IP 23 Лютого 2012 14:20
Нормальним Борис.
ккк Показати IP 23 Лютого 2012 23:49
нічого тим лікарям не бракує. а сільським людям дійсно біда бо немає де працювати
Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 13:07
Дійсно ,що лікарям цим шкурникам і хабарником нічого не бракує,деруть людей, як липок, все за бабло,вони за даром нічого не роблять. Якби моя воля я б їм взагалі нічого не платила,такого тне робиться ні в одній країні, вони нікого і нічого не бояться. Прямо валить в очі одна дільнична з луцької поліклініки 100 грн. даєш буде лікарняне, а ні не буде.Це дрібниці.А біда дійсно і сільським і міським, бо працювати нема і якщо працюєш, то копійки дають.Ще в селі ще щось на себе буде сам робити, хоч свиню пригодує, на городі виростить, то їсти хоч має, а місті - взагалі труба,за квартиру нема чим платити , а за їжу і говорити нема чого.Отак і живемо в нашій дибільній Україні,чесний люд дохне, а багаті жирують на повну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus