USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ВАКС арештував нардепа Гунька із можливістю внесення ₴30 мільйонів застави

9 Серпня 2023 21:10
Вищий антикорупційний суд взяв під варту нардепа, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди за надання приватному підприємцю в оренду державних земель, із можливістю внесення застави у розмірі 30 мільйонів гривень.

Про це інформує пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене генеральним прокурором, та обрав народному депутату, якого напередодні викрили на одержанні неправомірної вигоди за надання приватному підприємцю в оренду державних земель, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 30 млн грн застави», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на виконання рішення суду підозрюваного було взято під варту у залі суду.

Як повідомлялося, Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол. «продавав» землю Національної академії аграрних наук. За інформацією ЗМІ, ідеться про народного депутата Андрія Гунька.

Прокурор САП наполягав на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 50 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Серпня 2023 22:23
В народу 5 тисяч гривень велика сума,яку назбирати не просто. А для депутата 50 тис гривень то раз в забігайлівку зайти. Вони ж з народом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus