USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Суд відправив під цілодобовий домашній арешт нардепа, який збив на смерть 18-річну дівчину

9 Листопада 2023 17:24
Печерський райсуд столиці обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту народному депутату Андрію Ніколаєнку, який збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирщині.

Про це Укрінформу повідомили у Печерському райсуді.

«Суд ухвалив залишити без задоволення клопотання прокуратури про обрання Андрію Ніколаєнку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Натомість суд виніс рішення призначити Ніколаєнку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 4 січня 2024 року», – сказав агентству працівник суду.

6 листопада народному депутату Андрію Ніколаєнку повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП.

За даними слідства, 3 листопада близько 10:00 на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка автомобіль під керуванням народного депутата здійснив наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину.

Дівчина загинула на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

За попередніми даними, народний депутат, порушуючи Правила дорожнього руху, перевищив дозволену максимальну швидкість руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus