USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Валіть їх всіх на**й»: як окупанти отримують команди розстрілювати цивільних українців

6 Квітня 2022 00:23
Служба безпеки України знову перехопила розмови російських загарбників. З них стає зрозуміло, що окупанти отримують накази розстрілювати цивільних українців.

У спецслужбі наголосили, що російські солдати беруть до виконання такі накази. А потім російські політики та пропагандисти «щось лепечуть про «постановки», пише 24 канал.

У перехопленнях СБУ російські окупанти отримують команди розстрілювати цивільних українців.

«Та валіть їх всіх на**й! Є цивільні – у розхід всіх, бл**ь», – каже командир загарбнику.

У відомстві запевнили, що Росія обов’язково відповість за ці воєнні злочини.

Водночас, як свідчать нові перехоплені СБУ розмови, загарбники скиглять, як діти, коли доводиться воювати проти вмотивованої армії, а не мирних людей.

Від страху вони навіть вигадують нереальні цифри українських військ, аби хоч якось виправдати свою безпорадність. «Їхнє угруповання, 150 тисяч. А нас, **ать, 3 тисячі, якщо є, то за**ісь. Вони ж зліва в кільце беруть. Мене той факт збентежив, що їх так багато, а нас так мало», – бідкається на записі росіянин.

У СБУ підсумували: слава нашим ЗСУ, «які дають геройську відсіч ординцям».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus