USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Це відрядження себе окупило»: окупанти-мародери розмріялись про безбідне життя після війни в Україні

24 Березня 2022 14:29
Російські окупанти розглядають облогу Києва як можливість забезпечити собі «безбідне» життя.

Про це свідчать майже всі перехоплені СБУ розмови загарбників, які наразі перебувають у Київській області.

Окупанти вважають, що доля «посміхнулася їм», адже поблизу столиці більше можливостей для мародерства. Тож планують повернутися додому геть не бідними людьми.

Читати ще: Загарбники зізнались, що війна в Україні перевершила втрати у Чечні. Перехоплена розмова

Так, в одному аудіоперехопленні окупант просить рідних дізнатися ціну «нажитої» відеокарти та інших комплектуючих до комп’ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що зробив висновок: «В принципі, це відрядження себе окупило».

«Я піду зламувати квартири, нах*й. Висоток тут дох*я, десятиповерхових, нах*й. Буду зламувати будинки», – каже російський загарбник.

Читати ще: Як Андрюша в Україні «воював»: воїни волинської бригади опублікували другу частину щоденника окупанта, якого ліквідували

Заспокоюючи дружину, яка закликає його не говорити про це по телефону, каже, що на фоні всіх звірств рашистів в Україні, грабунок – це не злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus