USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ґвалтував, таврував і морив голодом: у США лідера секс-секти засудили до 120 років в'язниці

28 Жовтня 2020 08:45
Лідера американської секс-секти NXIVM («Нексіам») Кіта Раньєра засудили до 120 років тюремного ув’язнення.

Відповідне рішення виніс суд у нью-йоркському Брукліні, передає газета The New York Times.

Встановлено, що Раньєр створив собі гарем з жінок, яких звертали в сексуальне рабство, таврували, змушували сидіти на жорстких дієтах на межі голодування і витягали з них гроші.

В ході судового процесу були заслухані 15 жертв «Нексіам». При цьому 50 осіб виступали за звільнення лідера культу, посилаючись на те, що він і його організація нібито поліпшили їм життя. Суд також зажадав від Раньєра штраф у розмірі 1,75 мільйона доларів.

«Нексіам» було засновано в кінці 90-х років як організацію, що проводить особистісні тренінги для бізнесменів. Для того, щоб потрапити на заняття, потрібно було надати свої оголені фото та інші компрометуючі матеріали, щоб гарантувати мовчання учасників після закінчення програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus