USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Варта порядку» попередила «масові розбірки» біля ПортCity

24 Квітня 2017 08:27
Днями на гарячу лінію «Варти порядку» 20-03-02 надійшов виклик, що поблизу торгово-розважального го центру «ПортCity» у Луцьку дві нетверезі компанії мають намір влаштувати розбірки.

За лічені хвилини вартівці вже були на місці події. Молоді люди й справді були в нетверезому стані та на повищених тонах намагалися щось пояснити один одному та стражам порядку. І тільки рішучість хлопців змогла переконати представників «сучасного покоління» не порушувати громадський порядок, що тягне за собою адміністративну, а іноді й кримінальну відповідальність, інформують і прес-службі «Варти порядку».

Як відомо лучанам, ситуація навколо торгово-розважального центру складна, часто виникають «суперечки», які закінчуються доволі сумно, а для декого навіть в лікарні.

Нагадаємо, в січні група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. В результаті дівчина отримала тріщину, струс мозку, сильну гематому ока.

Ще один інцидент трапився 12-го березня близько 21:30 у Луцьку. Очевидці розповіли, що компанія кривдників була напідпитку. Коли ж нападники лишили побитого, той викликав друзів, які дали здачу. Розбірки припинили правоохоронці.

А 18 березня відбулася ще одна бійка. Група хлопців побила 18-річного юнака біля «ПортCity». Спочатку збили з ніг, а потім добивали ногами і не зупинились навіть тоді, коли він втратив свідомість.

Якщо керівництво ТРЦ «ПортCity» спільно з поліцією не зможе навести лад навколо закладу та забезпечити безпеку своїх відвідувачів, то в міськраді можуть переглянути режим роботи цього об’єкту.

Громадське формування «Варта порядку» нагадує: якщо ви стали свідком порушення правопорядку, або ж вам самим загрожує небезпека – набирайте номер гарячої лінії «Варти порядку» 20-03-02.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водка Нестерука Показати IP 24 Квітня 2017 09:10
А чого ви не попередили побиття журналістів Аверса.
Лом Показати IP 24 Квітня 2017 11:51
Хай чергують біля версалю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus