USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Ватажки «ЛДНР» попросили Путіна визнати псевдореспубліки

21 Лютого 2022 16:08
Ватажки самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» звернулися до президента РФ Путіна з проханням про визнання псевдореспублік.

Також вони просять «передбачити у договорі про співпрацю» між Росією та «ЛДНР» можливість взаємодії в оборонній сфері.

Як заявив ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник, «Визнання Росією ЛНР дозволить уникнути масової загибелі жителів республіки, 300 тисяч із яких – громадяни Росії».

Також він побачив «підготовку Києвом до повномасштабного наступу на Донбас».
Читати ще: МЗС: Визнання Росією «Л/ДНР» означатиме її вихід із Мінських угод

Нагадаємо, 15 лютого депутати Держдуми Росії ухвалили звернення до президента РФ Володимира Путіна щодо визнання самопроголошених «Д/ЛНР». Відповідний проєкт постанови зібрав 351 голос. Рішення депутатів не означає визнання незалежності самопроголошених утворень, це має зробити Володимир Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
О! Показати IP 21 Лютого 2022 16:28
Кармільци тепер парашію покормлять...
Петро Показати IP 21 Лютого 2022 16:42
а наши ватажки проти ? ? ?
Аут до Петро Показати IP 21 Лютого 2022 18:26
Ваші ватажки концерт кабздона дивляться.
Петро до Аут Показати IP 22 Лютого 2022 10:49
а ти хіба не в ауті ? це тобі більше відомий якийсь кобздон. злийся в аут
здивований Показати IP 21 Лютого 2022 17:15
В Чеп.шили пика не трісне....
Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 17:26
Йде пресінг на Україну,нас лякають різними можливими жахливими сценаріями - кацапи хочуть втюхати мінські домовленості, а це означатиме перетворення України на Гондурас як мінімум,а як максимум - розвал і втрата державності. Сподіваюсь наша держава і військові витримають цей тиск, бо так не хочеться жити в Гондурасі.
ботоксШМЯК до Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 17:47
Кацапи хочуть втюхати Україні свою трактовку мінських домовленостей. І головний союзник плешивого карлона в цій ситуації, це пята колона. Головний супротивник, ЗСУ та свідомі громадяни, яких зараз переважна більшість.
Фіма до Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 17:55
А не підкажете,хто підписав Мінські домовленості,-, наш самий войовничий 5 президент, пан Порошенко...і чого панікувати, хай собі варяться в своєму котлі разом з своєю автономією...,кому той Донбас -Гондурас потрібен?????
ботоксШМЯК до Фіма Показати IP 21 Лютого 2022 18:28
Скальпель в руках хірурга спасає життя, пересічний громадянин ним може нарізати ковбасу, а дурень ще й пальці собі повідрізує. Так і з мінськими домовленостями, - Порошенко ними спас Україну і вертів пуйлана як хотів, а от зараз ...
Айболит до Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 18:04
Ну шо з бред сивої кобили,який розвал,втрата державності???? за того ,зо Лугандон отримає автономію??? А що 8 років вони були з нами в рідній ненці.....не воюють???? хай собі сидять...
Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 17:37
Поставив своїх ляльок,які ніби просять приєднати до себе.Цирк.Як вже набридла ця брехня.
Степан (Крымчанин) Показати IP 21 Лютого 2022 17:42
Признают независимость ЛДНР . Это ясно. Но это всего лишь тактический ход. Идёт изменение расстановки сил в мире. Известно, что "государства гниют изнутри, внешний враг лишь заканчивает дело" И на Украине и России создан образ врага. Подготовка к войне - это не только вооружение, но и психология толпы. На Украине все глубоко убеждены-Россия ведёт войну на востоке. В России убеждены, что прозападная ориентация Украины угрожает русским. Истерическое нагнетание военного психоза с обеих сторон имеет одну цель -переключить внимание на "мультики" СМИ. Из личных наблюдений - планы ВВП всегда неожиданные, не предсказуемы. Они скрыты дымовой завесой болтовни политиков.
гнилий ботокс до Степан (Крымчанин) Показати IP 21 Лютого 2022 18:35
Також із особистих спостережень, - 1)пуйлан, разом з кучкою мільярдерів розікрав в паРашії все що міг; 2)пуйлан залишим обдуреним і обдертим всю ватну біомасу; 3) країна, що володіє 30% світових запасів корисних копалин, не може претендувати ні на що, окрім як сировинного придатка; 4) все це брязкання зброєю зі сторони пуйлана необхідне, що би прикрити від населення маштаби розкрадання росіюніюшьки, бо інакше йому (пуйлану) кришка; 5)поки тупа біомаса в середині країни ведеться на такі вибрики "золотого йоршика", він буде їх продовжувати, а паРашію буде й далі летіти в прірву... 6) ніхто так ефективно не знищував рашистів, як пуйлан, ніхто! З чим і вітаю всіх мордоровців!
В результаті Показати IP 21 Лютого 2022 18:07
Кльоун пронюхав Донбас. Як мінімум.
Підпільник Кіндрат Показати IP 21 Лютого 2022 18:27
Як заставити ци б........й кожен день зранку , дивитись відео РОСІЯНКИ! Валерії Новодворської про Донбас ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus