USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбивство Каті Литкіної: «словенець» частково визнав свою вину

14 Вересня 2018 17:42
Один з обвинувачуваних в жорстокому вбивстві юної Катерини Литкіної Максим Терлецький, якого екстрадували зі Словенії, частково визнав свою вину в скоєнні злочину.

Як подейкують, «словенець» давно й детально розповів свою версію нічних подій на териконі третьої нововолинської шахти. Він нібито лише здаля бачив те, що коїть двоюрідний брат.

Про це повідомляє «Радар»

14 вересня у Ковельському міжрайонному суді відбувається чергове засідання у справі про вбивство юної Катерини Литкіної.

Мають продовжити (чи зупинити) термін тримання під вартою обом обвинуваченим: Максиму Терлецькому, якого доправили на рідну Волинь зі Словенії, і його родичу Назару Статочнюку, який мешкав по сусідству з Катериною в Нововолинську.

Двоюрідні брати сидять на суді у прозорій клітці-камері разом. Вільно спілкуються. Поза сумнівом, вони домовились, хто які даватиме покази у суді.

Вочевидь, узгодили лінію захисту і їхні адвокати (троє луцьких, один нововолинський).

Мати Назара, вона ж представниця його інтересів у суді, на останніх засіданнях плакала не криючись. Це збіглося з появою її племінника зі Словенії на лаві підсудних поряд із її сином.

Як подейкують, «словенець» давно й детально розповів свою версію нічних подій на териконі третьої нововолинської шахти. Він, нібито, лише здаля бачив те, що коїть двоюрідний брат.

Назар, безперечно, поінформований про покази Максима і про висновки слідства. Однак на лаві підсудних родичі розмовляють одне з одним охоче, приязно, як і раніше.

Статочнюк нерідко усміхається, навіть у вічі батькові вбитої дівчини.

Сьогодні під час розгляду питання про запобіжні заходи для обох обвинувачених у жорстокому вбивстві Максим Терлецький сказав, що визнає свою провину частково. Назар Статочнюк знову заявив, що винним себе не визнає.

Нагадаємо, Максим Терлецький з березня 2017-го року був у міжнародному розшуку, пізніше його затримала словенська поліція.

19-го квітня у Ковельському міськрайонному суді обвинувачуваному у вбивстві Литкіної Назару Статочнюку продовжили строк тримання під вартою на 2 місяці.

На попередньому судовому засіданні 17-го квітня у Ковельському міськрайонному суді, розглядаючи справу вбивства неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної, судді заслухали 6 свідків. Зокрема, подруга вбитої Каті студентка Олена Чорна розповіла про стосунки Литкіної та обвинувачуваного в її вбивстві Назара Статочнюка, який, ймовірно, ревнував її до свого двоюрідного брата Максима Терлецького.

Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коли тих Показати IP 14 Вересня 2018 19:02
виродків посадять?Щоб земля вічно горіла в них і їх батьків під ногами!!!!!
янебот Показати IP 14 Вересня 2018 19:12
звірюки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus