USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вбивство «Сармата»: ДБР вважає, що поліцейські могли знати про підготовку злочину

16 Серпня 2019 16:04
ДБР відкрило провадження проти поліцейських, які займалися справою про вбивство Віталія «Сармата» Олешка. На думку слідства, правоохоронці могли знати, що готується вбивство, але приховали це і не упередили його.

Полцейських підозрюють у зловживанні владою і приховуванні злочину, повідомила перший заступник директора ДБР Ольга Варченко, пише 24 канал.

Під час досудового розслідування слідчим необхідно з’ясувати, чи дійсно співробітники Національної поліції знали про підготовку вбивства активіста Олешка.

«Про це можуть свідчити записи телефонних розмов підозрюваних у вбивстві, які були у розпорядженні правоохоронців. Проте вони не вжили передбачених законодавством заходів, аби попередити цей злочин,» – розповіла Ольга Варченко.
Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у день вчинення вбивства на стаціонарному посту поліції у Василівці Запорізької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus