USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбивцю користувача BlaBlaCar Тараса Познякова засудили до довічного: апеляцію відхилили

9 Червня 2021 20:09
Чоловіка, який вбив користувача BlaBlaCar, засудили до довічного позбавлення волі.

Київський апеляційний суд 9 червня вирішив залишити без змін вирок Києво-Святошинського районного суду від 28 травня 2019 року. Відтак, обвинуваченому присудили довічне із конфіскацією усього майна, пише 24 канал.

Засудженого визнали винним одразу за декількома статтями:

- умисне вбивство,

- розбій,

- незаконне заволодіння транспортним засобом,

- незаконне поводження зі зброєю,

- підроблення і використання підроблених документів.

Нагадаємо, Тарас Позняков, який виїхав 4 квітня 2016 року зі Львова до Києва і знайшов попутників за допомогою сервісу BlaBlaCar, зник на шляху до місця призначення. Згодом його оголосили у розшук. 12 квітня на Київщині було знайдено автомобіль Познякова.

За попередньою версією поліції, водій зник через наміри зловмисників заволодіти його транспортним засобом. 4 серпня 2016 року поліція Хмельницької області затримала підозрюваного Дмитра Голуба. Другий підозрюваний – громадянин РФ Кінгісепп – був оголошений у розшук. Проте він загинув 23 березня 2019 року у Києві під час вибуху у квартирі на проспекті Науки.

Справу розслідували як умисне вбивство, бо тіло Тараса Познякова так і не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus