USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вечірки в номерах готелів не заборонені», – Тищенко про святкування в карантин

20 Квітня 2021 21:54
Заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко стверджує, що святкування дня народження його дружини відбувалось в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.

Про це він повідомив у Telegram, пише Українська правда.

«З юридичної точки зору – і це аксіома для нашого карантинного часу – святкування чого-небудь в готельних номерах готелів абсолютно не заборонені. Підкреслюю, що мова йде саме про номера готелю, а не про ресторан як про це, не розібравшись, написала частину журналістів», запевняє нардеп.

Він також стверджує, що жодних адміністративних чи кримінальних справ за фактом святкування немає, як і штрафів. Тищенко обіцяє, що його дружина внесе в декларацію суму, витрачену на святкування дня народження, «якщо того вимагатиме законодавство».

Водночас, він припускає, «що така ситуація могла обурити українське суспільство».

«Тому приношу свої найщиріші вибачення. Але саме перед суспільством, а не перед тими «викривачами», які в перервах між пошуками скандалів і сенсацій самі зависають в закритих ресторанах, а потім публікують фейки про інших», – написав нардеп.

Заступник Арахамії запевняє, що на вечірці було трохи більше 20 осіб, а святкування відбувалось у сімейному колі. Проте «Схеми» у своєму спецрепортажі говорили, що нарахували не менше 30 гостей. Тищенко також виправдовується, що всі гості вже перехворіли на коронавірус, а перед святом здавали тест на COVID. На жаль, нардеп не уточнив, чи перевіряли у гостей наявність негативного результату тестування.

Цікаво також й те, що 18 квітня помічник політика говорив журналістам, що його керівник святкує вдома.

Тищенко наполягає, що не робив нічого, що заборонено карантином, але хоче щоб і його також зрозуміли, оскільки робота у Верховній Раді не дає йому можливості часто бачити родину.

Насамкінець він заявив, що готовий нести політичну відповідальність за свої дії перед суспільством.

Нагадаємо, нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко знову відзначився порушенням карантину. За даними ЗМІ, депутат вирішив влаштувати пишну вечірку на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської.

Із 5 квітня у столиці діють посилені карантинні заходи: заклади громадського харчування працюють тільки на виніс чи доставку. Готелі забезпечують гостей сніданками та організовують харчування в номерах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нардеп Показати IP 20 Квітня 2021 22:04
Свято проходило в королівському або президентському номері, вартість за одну ніч 10000$, але якщо з ним були власники готелю, то йому зробили знижку чи дали безкоштовно, а це вже схоже на хабар!!! Коля справді «твердолобий»)))
Ін Показати IP 20 Квітня 2021 22:09
Ага з відео видно- столи були накриті саме в номерах, а не в віп лунж зоні:))), геть всі лохи, один він цар звірів
Анонім Показати IP 21 Квітня 2021 08:42
​ Николай Тищенко – это про вас: «иногда лучше молчать, чем говорить». Долго же ваш штаб думал, что написать, но вышло очень плохо. Следуя вашей логике, получается все закрытые вечеринки на складах, в поле, в гаражах, на заводе, в ангарах, в автобусе, на корабле, на снятой даче, тоже не запрещены, даже если туда придут тысячи людей и даже вход будет «платный» (такие вечеринки сейчас проходят и МВД о них в курсе, просто крышуют, как все у нас в стране). Ладно если бы такие «отмазки» озвучили просто бизнесмены их мы поймем, но Николай, вы же лицо партии Президента, вы -власть, вы устраиваете роскошный мажорный праздник, приглашаете десятки гостей, которые без масок нарушают все правила безопасности, да еще показушно демонстрируете свое богатство, когда вся страна живет впроголодь. Запомните Николай, вы власть, и вы несете ответственность за нищету народа, а если в этот момент вы с пафосом демонстрируете свое богатство «голодному и злому» народу, который не может оплатить тарифы – это называется мерзостью. Чем вы отличаетесь от прошлой элиты, которую так критиковал Зеленский? НИЧЕМ Коля, НИЧЕМ!
" до Анонім Показати IP 21 Квітня 2021 18:38
Ах Боже ж мой! а кто голосовал в количестве 73%? потому и пенять надо на себя в первую очередь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus