USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Величезна колона техніки росіян втекла з Ізюма. Відео

11 Вересня 2022 16:03
Величезна колона техніки російських окупантів поспіхом втекла з Ізюма, за який ще тривають бої.

Відео опублікував український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

За його інформацією, колона окупантів переправилася на той бік річки Оскол, втікаючи від контрнаступу українських воїнів.

Читати ще: До кордону з Росією залишається 50 км, – Залужний про успіхи ЗСУ на Харківщині

На кадрах видно, що росіяни переганяли свою техніку через облаштовану переправу. Міст через Оскол зруйновано.

«Колона орків тікає з Ізюма через річку Оскол. Нагадує березень на Київщині. Але як же їх багато, російських довбой*бів, які прийшли до нас з війною», – написав журналіст.
Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, своє чергою, повідомив, що окупанти біжать у бік Луганська та Росії. На пункті пропуску у Станиці Луганській спостерігається черга завдовжки 12 кілометрів. Про це пише РБК-Україна.

«Ми фіксуємо дуже багато техніки підбитої на трасах знаходиться, швидше за все відтягують десь із Ізюмського напрямку. Партизанський рух більше став активним, бо й у Кремінній, і у Старобільському районі піднімали над адмінбудинками чи на електровежах українські прапори та, до речі, їх не знімали, чи окупанти поїхали, чи колаборанти бояться. Більше того, ми ж фіксуємо, що вони тікають у бік Луганська та у бік Російської Федерації», – зазначив він.

За словами Гайдая, зараз ЗСУ мають намір остаточно відбити Ізюм та Лиман, а потім взятися за деокупацію Луганської області.

ЗСУ офіційно пішли в контрнаступ на півдні наприкінці серпня. Станом на 9 вересня, за підрахунками Інституту вивчення війни захисники відбили у ворога 2,5 тисячі квадратних кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 11 Вересня 2022 16:36
Втекла ??!! А чому випустили і не роз.....х.......и ?- тобто чому не викосили ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus