USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Величку за борги ледве не відрізали газ

5 Березня 2012 18:05
Не маючи бажання залишитися без газопостачання, знаний волинський медіавласник сьогодні, 5 березня, в екстреному порядку був змушений сплатити борг за використання блакитного палива, що становив приблизно 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал із посиланням на прес-центр ПАТ «Волиньгаз».
Як повідомила прес-служба «Волиньгазу», з настанням потепління газовики активізують роботу зі злісними боржниками, які систематично не платять послуги з газопостачання. Адже навіть якщо людина боргує значні суми і не може одразу розрахуватися за спожиті послуги, вона має право реструктуризувати борг.

Проте чимало волинян воліють роками безкоштовно користуватися блакитним паливом, нарощуючи суму несплат. Тож сьогодні, 5 березня, працівники «Волиньгазу» завітали у село Боратин Луцького району, до обійстя волинського медіамагната, власника групи компаній «Аверс» Олега Величка (на фото), який боргував за постачання орієнтовно 10 тисяч гривень, аби відрізати його помешкання від газу.

У прес-службі відомства наголошують, що цьому кроку передувала процедура попередження про борг, пропозиція його реструктуризувати та були окреслені дії, до яких можуть вдатися у «Волиньгазі» у разі нереагування на повідомлення.

Коли газовики прибули на місце, то з'ясувалося, що доступу до труби немає і її доведеться відкопувати, щоб перекрити газопостачання. За якийсь час додому приїхав і сам господар та запевнив, що терміново сплатить заборгованість. І дійсно зробив це. Бо коли працівники вже докопалися до труби, їм повідомили, що відрізати газ не доведеться, бо 10 тисяч гривень, які накопичувалися роками, вже сплачено.

У прес-центрі «Волиньгазу» запевняють, що вдаватимуться до таких заходів стосовно злісних неплатників і надалі, бо практика свідчить, що переважно великі суми заборгованості накопичують люди, які мають фінансову спроможність розраховуватися вчасно і в повному обсязі.

До речі, на Волині рівень проплат за газ у січні-лютому 2012-го становить 70%, а в 2011 році краяни за блакитне паливо розрахувалися майже на 100 відсотків. Протягом року від газу майже 1,5 тисячі користучів, які в перші ж дні оплачують борг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
@ Показати IP 5 Березня 2012 18:22
От "редіска" цей Величко , там хата як п'яти поверховий житловий будинок ростом, обнагліли до ручки ці крахобори ні ЗП не платять людям достойної не вкладають у бізнес.. канали транслюють відстій повний )) куди дівають ті гроші хз )) навіть за газ немає чим оплатити бо все віддає своїм "дахам" біднесенький. Забрала б держава як штраф ту хату і половину офісу Аверсу.
тиць-здиць Показати IP 5 Березня 2012 18:34
Колись за борги відривали фаберже. Тепер відрізають газ...
Перехожий Показати IP 5 Березня 2012 18:36
Так потрібно його запитати в прямому ефірі!!
чесний платник за послуги ЖКГ Показати IP 5 Березня 2012 18:46
Шановні співвітчизники, допоможіть мені, може недолугому, розібратись в нетрях людської психології. Чому бідні платять, а багаті - ні? Чому старенька бабуся, стоячи на милицях, продає на ринку полуницю, зібрану на власній дачній ділянці, аби заплатити річний внесок за цю ж ділянку, а ректор одного з національних вузів внесений в список злісних неплатників за таку ж ділянку і вивішений на загальний огляд? Чому моя сусідка з хворою дорослою дочкою непритомніли від хронічного недоїдання, але за останні 15 років не мали жодної копійки боргу за комунальні послуги? Чому в багатія Москвича кругом борги, а продавщиня газет з лотка, суха, як мумія не від доброго життя, платить? Чому вчителька (без чоловіка) не найгіршої школи Луцька на рік залишила педагогічну ниву і троє своїх діток на стареньку маму, та поїхала в Італію мити дупу 85-річній бабусі, а повернувшись, наступного ж дня заплатила 13 тисяч боргів за комунальні послуги - все, до останньої гривні? Чому? А ще скажіть, чи не бідніший місцевий медіамагнат за згаданих бідних людей? І обовязково вкажіть, що в ньому є позитивного? Завчасно дякую.
телеведуча Показати IP 5 Березня 2012 18:54
А з екрана, ..., бекає і представляє себе чесною людиною, критикує інших, принижує владу. Не критикує, а принижує. ...
Реверс Показати IP 5 Березня 2012 19:06
Блін, бідняки знайшлися! За трансляцію каналів по кабельному піднімають ціни без попередження і обгрунтування в односторонньому порядку, і всі, в кого кабельне мусять платити АВЕРСУ.
Бомба до Реверс Показати IP 5 Березня 2012 21:33
Абсолютно правильно. Канали відключили і нікого навіть не попередили. Ввели такі нові тарифи, що я особисто на їх розширений пакет підписуватися не буду. Краще до ВІАСАТ підключусь. Аверс це відстій. Величко жлоб.
------ Показати IP 5 Березня 2012 19:46
програма на 20 хв. коштує на Аверсі в районі 7 000 грн. бідний Величко
++++++ до ------ Показати IP 7 Березня 2012 21:05
+ сантиметра півтора кеша на руки через відомого посередника. ну це коли вибори.
Боратинець Показати IP 5 Березня 2012 19:46
От ...! А працівникам зарплату по тисячі дає! Всі від нього на Волинське втікають!!!
Таша Показати IP 5 Березня 2012 20:34
Ну дійсно розор. На екрані так чесно виглядає борець за правду, а в реалі яке воно є. До речі в тексті допущено багато помилок, виправте.
касандра Показати IP 5 Березня 2012 20:36
А не дивно вам , що борги у Величка виявилися саме тоді ,коли він підняв тему завищених комунальних тарифів , в тому числі і конкретно за послуги газопостачання і про цікавинку для простого обивателя: при якому тиску газу в трубі подається споживачу і про те,який тиск в цій же трубі при нарахуванні коштів. І чому ж таке співпадіння?
111 до касандра Показати IP 6 Березня 2012 08:33
тому що напевно на той час вже прийшло попередження про відключення за борг. от і хотів "нагрузити"
Справедливий до касандра Показати IP 6 Березня 2012 08:42
А хто йому забороняв, перед тим, як критикувати, сплатити борги
Роман Показати IP 6 Березня 2012 08:43
Волиньгаз- це монополія. Вони там всі страх повтрачали. В мене 1 числа була проплата за газ. 5 числа прийшло повідомлення про заборгованість, а 20 прийшли і відключили без попередження. То я мав 2 дні бігати і доказувати шо я не негр. Заборгованість була десь біля 200 грн. І крайнього не знайшов.
Vox populi Показати IP 6 Березня 2012 09:58
Люди, те ще Величко ... ..., то це всі знають. Але приплітати його зараз до кабельної мережі вже не варто - її вже продано іншому оператору - львівській компанії ТОВ «Одеко»(з чеськими інвестиціями).А виручені кошти, як зазвичай, осіли у всім відомих офшорах...
vox dei до Vox populi Показати IP 6 Березня 2012 12:15
але вона лишилася на обслуговуванні Хубо (склад "-бо" від слова "бородатий").
Vox populi до vox dei Показати IP 6 Березня 2012 17:30
Ну напевне Vox Dei видніше....
vox dei до Vox populi Показати IP 7 Березня 2012 16:14
Не «напевне», а точно видніше. Бо по-перше, в мене є окуляри, а по-друге я на власні вуха бачив як рвало шаблони одеківським представникам, коли вони приймали мережу. Вся біда в тому що хубо босс і сєня перестали розвиватися як інженери десь так на початку дев’яностих, а в нас зупинка розвитку рівна деградації. Вони благополучно встигли забути закон збереження енергії, і вірять що сигнал на мережі можна відбирати до нескінченності. Ну, а воно ж ніфіга не так. Істина пізнається в порівнянні, а порівнювати в Луцьку нема з чим (DVB-S з спутніка і IPTV не рахується, ібо не та технологія). Так і хаває піпл продакшен Величькової життєдіяльності.
100500 до Vox populi Показати IP 6 Березня 2012 20:36
Значить, бідує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus