USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На авто для мера є, а на комуналку немає: сімейним лікарям у Ківерцях відрізали газ

23 Серпня 2023 22:39
Машину купили, а за газ не заплатили. Поки Ківерцівська міськрада виділяла півтора мільйони гривень на новий позашляховик, медикам ківерцівської первинки відрізали газ.

Про це меру Ківерців розповіли місцеві жителі, повідомляє телеканал «Аверс».

Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук стверджує, що не знав про відрізаний газ.

«Заходжу я у приміщення, де сидять сімейні лікарі. Чому там відрізали газ за несплату? На машину гроші є, а на газ… Якщо хвора людина зимою прийде і не зможе роздягнутися, щоб лікар її послухав? Це мені сказали лікарі», – зауважила місцева жителька Тамара Григорівна.

Читати ще: Стадіон за 145 мільйонів: чому до скандального мера Ківерців приходили військові

Натомість Олександр Ковальчук повідомив, що по первинній медицині оголошений тендер на перекриття, утеплення і паркан. Це 2,5 мільйона бюджетних коштів і два мільйони коштів медзакладу.

Про те, що обрізали газ, він вперше чує. Олександр Ковальчук почав телефонувати до директора ківерцівської первинки. Той теж не відав, що діється у сімейних лікарів.

В підсумку обоє посадовців врешті-решт дізналися, що блакитне паливо медикам таки відрізали.
Нагадаємо, раніше міськрада у Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу та скандалу торги скасували. Але, як стало відомо 21 серпня, мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону.

Читати ще: Можна було купити 6 тисяч дронів: мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону

Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець заявив, що складає повноваження, бо не згодний із антигромадськими діями керівництва міської ради.

Після того, як мер Ківерців Олександр Ковальчук захотів витратити 145 мільйонів гривень на стадіон та бігові доріжки, волинський військовослужбовець з-під Вугледара записав відеозвернення і попросив вкраяти від озвучених мільйонів бодай 120 тисяч гривень на дрон.

Згодом з'явилася інформація, що мера Ківерців Олександра Ковальчука утретє зловили за кермом без посвідчення водія, якого він взагалі не отримував. Під час першого випадку посадовець ще й був п’яним та вчинив ДТП.

Тим часом скандального мера 22 серпня помітили на учбовому авто біля сервісного центру МВС в Струмівці. Вочевидь, посадовець захотів екстрено отримати посвідчення водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 24 Серпня 2023 08:02
О цей мер за незалежність Ураїни ? Плювок в бік українських Героїв і не тільки ?!
Ківерчанин Показати IP 24 Серпня 2023 08:18
Читаю матеріали , в яких фігурує Чигрин Тамара і диву дивуюся, коли стала таким патріотом? Все своє життя- кримінальне минуле( Заготконтора, Варшавський ринок.....).Очолила громадську організацію, робить перевірки , а чому не робила це коли була на посаді голови районної Ради разом з теперішнім своїм помічником Юнчиком , який був заступником голови районної Ради ? Чому не перевіряли укриття , не будували нові ? І де не була Чигрин- санаторій "Пролісок", ринки, голова районної "Батьківщини", Аграрної партії....... всюди як не кримінал то завали в роботі, а сьогодні перевіряти і розказувати як має бути, не треба бути патріотом, треба сказати: " Я в свій час зробив так..."
123 Показати IP 24 Серпня 2023 08:31
Якесь зачароване містечко з казковими людьми!
Ольга до 123 Показати IP 24 Серпня 2023 11:45
Так. Виглядає як у якійсь байці - вовки прийшли до ведмедя на розбірки
Роман Показати IP 24 Серпня 2023 09:10
Що це тільки робиться? Куди дивиться прокуратура і поліція? Чому він використовує в своїш цілях медичний автомобіль??? Ганьба!!!
Павло Показати IP 24 Серпня 2023 09:11
Вам не здається, що все ця возьня все більше попахує заказухою. Кожного дня новини тільки про мера Ківерців. Де ви всі раніше були? чому тільки зараз повилазили? Раніше все було добре, а тепер різко стало все погано. Взавтра чекаю "викривальних матеріалів" вже про особисте життя мера від борців з корупцією.
Депутат Показати IP 24 Серпня 2023 16:39
Був головою Жгутов- за 15 років поремонтував одну вулицю і більше нічого, всі мовчали, усім було добре. За два роки Ковальчук зробив більше 30 вулиць, будується каналізація, яка не працювала більше 10 років,не закриті школи, а тепер коли мівсто почало розвиватися, конкуренти і ті хто був при владі в попередні роки, почали вставляти палки в колеса. Нехай Чигрин розкаже, що вона зробила коли була на посаді голови районної ради, Юнчик нехай розкаже, що він зробив коли був заступником голови райради і решта усі ті, хто ходить по Ківерцях з перевірками, Чигрин наробила всюди, тільки чому стала зараз борцем за корупцію, а кримінальних справ не перерахувати. Сиди бабцю семидесятирічна і гляди внуків, пропозиції подавай в міську Раду, будемо приймати, розглядати
123 до Депутат Показати IP 24 Серпня 2023 18:50
Ти краще, дупатат, розкажи, як заасфальтували за кілька мільйонів вулицю Шевченка і ще якась не пам'ятаю, а через рік зламали її та почали каналізацію вести. Та про децентралізацію розкажи, коли почались гроші в бюджеті з'являтися, а підлизати господарю дупу завжди встигнеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus