USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ветсанзавод у Ковелі ліквідують

25 Травня 2017 00:46
Народний депутат Степан Івахів заявив, що скандальний ветсанзавод у Ковелі ліквідується як юридична структура, і як фізична.

Про це нардеп розповів у коментарі виданню Волинь24 після участі у нараді з Президентом України, що відбулася 24 травня в Луцьку.

Попередньо через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід для них - вийти на протест. Тоді вони наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Учасників акції підтримали також представники УКРОПу та народний депутат Ігор Гузь, який побував на території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод». Вони попередньо і у подальшому, у співпраці з Волинською обласною радою та ЗМІ, спрямовували зусилля на вирішення ситуації, що склалася.

Вже зараз ситуацію прокоментував нардеп Івахів: “Я побував на заводі в суботу. Ситуація така: від Кабінету міністрів визначена людина, яка буде турбуватися за цей процес від початку до кінця. Це віце-прем’єр Степан Кубів, я спілкуюся з ним з усіх цих питань. Якщо потрібно якесь питання чи рішення підсилити Прем’єр-міністром, то я телефоную Володимиру Гройсману і ми спілкуємося з ним. Востаннє з Гройсманом розмовляли в п’ятницю. І домовилися про таке: завод як такий ліквідувається як юридична структура, і як фізична. Тому що там нема заводу, нема що реконструювати. Там страшно, щоб на голову не впало”.

Водночас, як повідомляло ІА Волинські Новини, нещодавно віце-прем'єр Степан Кубів заявив, що для того, щоб мати можливість ефективніше керувати заводом, Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод» хочуть надати статус окремої юридичної особи.

Наразі Уряд готовий виділити 17 мільйонів на ліквідацію наслідків безгосподарності попереднього керівництва заводу.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: СВИНІ З ЧУМОЮ ТА ОТРУЄНА ВОДА, – ПРО КАТАСТРОФУ НА ВЕТСАНЗАВОДІ У КОВЕЛІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Кнур Показати IP 25 Травня 2017 01:33
Добре щоб між трупами свиней колись знайшли і тих хто довів завод до катастрофи.
Анонім Показати IP 25 Травня 2017 08:24
тепер чумних свиней просто будуть закопувати де попало
Гриша до Анонім Показати IP 25 Травня 2017 09:29
Нашо паритись і закопувати - просто в Турію!
Анонім до Гриша Показати IP 25 Травня 2017 13:02
правильно, Турія тече до сябрів. нехай вони собі тим голову парять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus