USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Від стейків до равликів: що можна було скуштувати на ювілейному Lutsk Food Fest. Фоторепортаж

15 Вересня 2019 18:05
Величезні куски м'яса, екзотичні равлики та жаби, морепродукти, а також різноманітні напої – таким різноманіттям дивували у другий день ювілейного десятого гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest» 15 вересня.

Зазначимо, що у фестивалі брали участь майже 30 учасників з усієї України, які підготували незвичні страви та напої, використовуючи при цьому оригінальну подачу. Чи не найулюбленішим місце на фесті для відвідувачів був відомий львівський Bar Mushly. Тут можна було скуштувати устриці, морські равлики-булоти, запечені гребінці, мідії у соусі, креветки фрі та інші страви.

Втім, і на інших фудтраках кухарі неймовірно старалися, аби запахами своїх страв закликати гостей фесту саме до своєї локації. Відзначимо, що окрім наїдків, фудфестівці могли спробувати освіжаючі коктейлі.

Відтак, дивіться різноманіття страв на ювілейному «Lutsk Food Fest» у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus