USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Другий день ювілейного Lutsk Food Fest в обличчях. Фоторепортаж

15 Вересня 2019 21:21
Не лише різноманіття смаколиків та напоїв дивувало відвідувачів ювілейного LutskFoodFest, адже також на них чекали діджейські сети, різноманітні конкурси та майстер-класи.

На другий день гастрофестивалю 15 вересня завітало чимало лучан та гостей міста. Відзначимо, що й не довелося сумувати і маленьким фестивальникам, для яких тут діяли різноманітні локації, починайючи від майстер-класів та закінчуючи лицарськими боями.

Кухарі, які вже з самого ранку розкочегарили свої печі, закликали гостей до своїх фудтраків, аби ті поринули у насолоду різноманіття смаків. Зазначимо, що у фестивалі брали участь близько 30 учасників з усієї України.

Фестивальникам не доводилося сумувати, адже на сцені артисти постійно змінювали один одного, до того ж організатори проводили різноманітні конкурси, у яких можна було виграти призи.

Протягом всього дня гості фесту фотографувалися та позували для світлин, тож гості другого дня ювілейного «Lutsk Food Fest» – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бугага Показати IP 16 Вересня 2019 01:15
Це шо за прикол на восьмому фото зверху? Мали сцить а мамаша на телефон знімає?
123 Показати IP 16 Вересня 2019 07:26
Малий дзюрить на сцену , а щаслива мама фотографує
Анонім Показати IP 16 Вересня 2019 12:14
взагалі то це дівчинка, вона аж ніяк не може дзюрити на сцену

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus