USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Відбійник прошив авто: подробиці ДТП, в якій загинув ексгравець та тренер «Волині»

26 Листопада 2021 21:32
Стали відомо подробиці жахливої аварії на Львівщині, у якій загинув колишній старший тренер команди «Волинь» U-19, екснаставник львівського футбольного клубу ФК «Рух» Руслан Іванович Мостовий.

Про це пише «Вголос».

Трагедія трапилася на трасі Київ-Чоп, біля села Любинці Стрийського району. Руслан Мостовий за кермом автомобіля «Шкода Октавія» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на загородження дороги, відбійник, який буквально прошив салон авто. Шансів вижити у водія не було.

Всі обставини з’ясовують правоохоронці.

За словами очевидців, водієві, який потрапив у ДТП, буквально відтяло голову відбійником.
Під час футбольної кар’єри Мостовий виступав за низку українських та російських клубів. Він захищав кольори «Львова», «Волині» «Поділля», «Спартака» з Нальчика, «Томі», «Закарпаття» та інших клубів.

Також раніше він був старшим тренером команди «Волинь» U-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мда Показати IP 26 Листопада 2021 22:25
А все тому, що наші дорожні служби дуже "грамотно" встановлюють відбійники, він починається не з рівня землі, а з рівня лобового скла легковушки, і виходить те що повинно рятувати життя в результаті вбиває.
Анонім до Мда Показати IP 27 Листопада 2021 08:35
Потрібно їздити з такою швидкістю,щоб впоратись з керуванням,тоді гинути перестануть і відбійники будуть правильно стояти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus