USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двоє військових загинули в аварії на Львівщині

5 Грудня 2015 09:33
Двоє молодих військовослужбовців загинули у ДТП на Львівщині. Про це повідомляє «ВолиньPost» із посиланням на регіональний медіа-центр Міноборони України.

«Двоє військових – 24-річний водій легковика Михайло Лукащук, уродженець Коломиї Івано-Франківської області, який перебував на посаді командира роти розгородження у званні старшого лейтенанта, та його 23-річний пасажир, Віктор Капула, уродженець Тульчина Вінницької області, який був командиром інженерно-мостобудівельної роти у званні старшого лейтенанта, загинули в ДТП.

Обидва офіцери воювали на сході України, проте смерть спіткала їх у рідному краї», – зазначив керівник медіа-центру полковник Олександр Поронюк.

Згідно з інформацією патрульної поліції, саме військовослужбовець, який був за кермом легковика «Mercedes-Benz», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив зіткнення із вантажівкою «DAF», що рухалась у тому ж напрямку.

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що в аварії у зоні АТО загинув волинський боєць. ДТП за участю військовослужбовців сталася у Луганській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus