USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віддав життя за Україну: загинув 18-річний волинянин із Любешівщини

26 Березня 2022 10:48
Війна відібрала життя у 18-річного уродженця Любешівщини Андрія Труша.

Про це повідомили у Facebook-спільноті Любешівського ліцею, в якому навчався загиблий.

«Знову непоправне горе прийшло в нашу шкільну родину. Клята війна забрала ще одне молоде життя. Ми разом дружили, навчалися, мріяли…

Важко повірити у те, що Андрійка уже не має серед нас. Його світлий образ залишиться у нашій пам’яті назавжди. Він мріяв стати поліцейським, а став військовим.

Пригадую, під час екскурсії у пожежне депо дітям дозволили піднятися на високу вежу. Андрій був першим. Розумний, чесний, сміливий і принциповий. Таким він залишиться у нашій пам’яті назавжди.
Україна має знати своїх героїв, а світ – яке зло творить росія в Україні. Цього ні забути, ні вибачити не можна.

Висловлюю свої щирі співчуття мамі Наталії, татові Віктору, рідним і близьким Героя. Нехай Господь дає сили пережити це велике горе, Андрійкові нехай Земля буде пухом», – з глибоким сумом висловилася перша вчителька Героя Любов Прокоп’юк.
«Мій найкращий друг Андрій! Він залишився в пам‘яті як щирий, із добрим серцем, сміливий, завжди готовий допомогти. На нього можна було покластись на всі 100%. Я ніколи не забуду проведений час з ним, наші уроки в школі, весело проведені канікули, риболовлі та відпочинок на природі. Ми завжди старалися допомагати один одному. З ним я міг поговорити на різні теми, розказати багато секретів, тому що знав: Андрій дуже відповідально до всього ставиться. Він ніколи не боявся правди! Якою б вона не була!!! Завжди відповідав за свої слова! Мені дуже не вистачає його підтримки та дружньої поради! Пам‘ятаю, люблю і шаную. Вічний спокій Герою», – пише друг загиблого Олександр Юрашкевич.
«Я не вірю, що це трапилось. У мене шок! Згадуються лише позитивні моменти, пов‘язані з Андрієм. Ти був хорошим другом і однокласником, напрочуд щирим, добрим, веселим, працьовитим. Ти – наша гордість, наш Герой і наш біль… Ми завжди будемо тебе пам‘ятати, спочивай з миром. Вічна Слава Герою – захиснику України!» – пише однокласниця Аліна Матюк.
«Андрій був моїм другом і однокласником. Разом ми ходили на тренування, виходили гуляти. Він був хорошою людиною, допомагав, коли потрібно. На жаль, його життя було зовсім коротким, але Герої не вмирають, і я буду пам’ятати Андрія як друга та Героя», – висловився однокласник Арсен Юрко.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним і близьким Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Березня 2022 16:02
18 років! Жах. Коли тобі уже за 40, то розумієш, що у 18 людина ще дитина. Дякую тобі дитино-Воїн і, найголовніше, щирі співчуття!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus